آخرین مطالب ارسالی
پربازدید ترین مطالب سایت
رویکرد فلسفی به نظریه معماری:
در این رویکرد، نظریه معماری بر اساس ملاحظات فلسفی و زیباییشناختی تعریف میشود. از این دیدگاه، روش مناسب برای تدوین نظریه معماری عبارت است از انجام دادن یک رشته بحثهای عقلی در هر ساختار خاص نظری و تنظیم و تدوین سلسله مراتبی از مفاهیم برای درک موضوع.
ایمانوئل کانت (Immanuel Kant)
(۱۷۲۴-۱۸۰۴) فیلسوف آلمانی و از مهمترین اندیشمندان اروپایی بود ، در پروس شرقی متولد شد.زندگی او خالی از فراز و نشیب بود . ازدواج نکرد ، از زادگاه خود هرگز زیاد دور نشد و در آنجا مدت 27 سال استاد منطق و فلسفه بود
این بنا در خیابان توحید اصفهان مجاور زاینده رود واقع می باشد و توسط فرهاد احمدی در سال 67 طراحی شده ولی بدلایلی در سال 85 به بهره برداری رسیده!
سبک این بنا الهام گرفته از معماری سنتی ایران و روم باستان است
در سال 1971 دو معمار جوان ایتالیایی تبار به نام های ریچارد راجرز ساکن انگلستان و رنزو پیانوساکن ایتالیا،در مسابقه ی طرح ساختمان مرکز ژرژپمپیدو در پاریس در بین 681 شرکت کننده برنده اعلام شدند. نمای این ساختمان را مجموعه ای از دودکش ها،آبگردان ها،لوله های تأسیساتی و ستون ها،تیرها،بادبند ها،راه پله ها و مسیرهای رفت وآمد تشکیل می داد.این معماران آغازگر سبکی در اروپا بودند که به نام های - تک یا تکنولوژی بسیار پیشرفته معروف گردید.لذا مجدداً در دهه ی هفتاد ماشین و فن آوری به عنوان یک موضوع محوری درمعماری مطرح شد.
معماران این سبک تکنولوژی را دستاورد بزرگ مدرنیته ومهم ترین عامل توسعه وپیشرفت در قرن بیستم میدانند. از نظر آنها،عصاره و مشخصه ی هرعصر در معماری آن دوره شکل کالبدی یافته است.به عنوان نمونه معابد یونان باستان با آن نظم وتناسبات کامل هندسی،تبلور ذهنیت کمال گرای یونانیان باستان است.بناهای عظیم روم باستان،نمایش قدرت امپراتوری وحکومت سزارها می باشد وبالاخره کلیساهای سربه فلک کشیده گوتیک نمایش دهنده ی قدرت کلیسا وذهنیت قرون وسطا است. به همین ترتیب،ساختمان های امروز می باید نمایش دهنده ی عصاره ی فکری وتکنیکی عصر حاضر یعنی تکنولوژی می باشد.
موضوعات
آخرین کاربران
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
صفحات جانبی
آمار
ورود کاربران
مطالب پیشنهادی
نظرسنجي